O KAZANIN SEBEBİ ‘YARIŞ’ SONUÇ: CİNAYET GİBİ KAZA

Diyarbakır yarışan Porsche ve Cadillac CİNAYET gibi bir kazaya sebep oldu, basında ise sıradan bir kaza gibi görüldü.  Kazanın görgü şahitlerinin beyanına göre Kayapınar ilçesinde bulunan Stadyum yolundan başlayarak yarışan..

O KAZANIN SEBEBİ ‘YARIŞ’ SONUÇ: CİNAYET GİBİ KAZA
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır yarışan Porsche ve Cadillac CİNAYET gibi bir kazaya sebep oldu, basında ise sıradan bir kaza gibi görüldü. 

Kazanın görgü şahitlerinin beyanına göre Kayapınar ilçesinde bulunan Stadyum yolundan başlayarak yarışan Porsche Panemera ve Cadillac Escalede marka araçlar Talaytepe mahallesinde bulunan kavşakta içinde hamile bir bayanın da olduğu bir Trasporter araca çarparak kontrollerini kaybediyorlar. çok fazla aşırı hız yapan araçlar Transportere çarptıktan sonra kapalı olan ama kaldırımda insanların bulunduğu bölgeye dalarak yayalarıda önlerine katarak Define AVM adlı alışveriş merkezine daldılar. Bu esnada hiç bir şeyden haberi olmayan yayalardan G. A. olay bölgesinde yaşamını yitirirken 1 i ağır 5 kişi de yaralandı. Yarışan araçların adeta ezdiği tranporter marka araçta ayrıca hamile bir kadın da bulunuyordu. Öte yandan kazada hayatını kaybeden şahısın bazı organlarının ezilerek etrafa saçıldığı da aktarıldı.

Kaza sonrası ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Görgü şahitleri araçlarda 2 kadının olduğunu ve olayları anımsamayacak kadar kafalarının yerinde olmadığını belirtirken vatandaşların yoğun tepkilerine maruz kaldıkları aktarıldı.  

Yaşanan katliam gibi kaza haber bültenlerine ise şöyle aktarıldı:Kaza, saat 00.30 sıralarında Kayapınar ilçesi Talaytepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 BGR 221 plakalı araç ile plakası öğrenilemeyen başka bir otomobil kontrolden çıkarak kavşakta bulunan bir markete daldı. Kaldırımdan geçen yayaların da olduğu kazada, ilk belirlemelere göre G.A. hayatını kaybederken 5 kişi yaralandı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından kentteki hastanelere sevk edildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.”

 

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.