THY ‘ye ye Tayland mağdurlarından kırık not

Aralarında doktor mühendis bilim insanı ve eğitimcilerden oluşan kişilerin Tayland gezisi adeta azaba, eziyete döndü. Türk hava yolları (THY) ile Tayland’da giden yaklaşık 300 kişilik grup seyahatlerinin sonunda Türkiye’ye dönmek..

THY ‘ye ye Tayland mağdurlarından kırık not
Yayınlanma: Güncelleme:

Aralarında doktor mühendis bilim insanı ve eğitimcilerden oluşan kişilerin Tayland gezisi adeta azaba, eziyete döndü.

Türk hava yolları (THY) ile Tayland’da giden yaklaşık 300 kişilik grup seyahatlerinin sonunda Türkiye’ye dönmek isterken hizmette sınır tanımama Şiyarı ile sürekli reklamlara konu olan Türk hava yollarının günlerdir açıklama yapmaksızın mağduriyetini yaşıyorlar.

havaalanındaki mağduriyetlerinin ardından otellere yerleştirdiklerini belirten mağdurlar otellerin oldukça kötü ve hijyenden uzak olduğunun da altını çiziyorlar.

MUHATTAP YOK

Bu seyahate katılan Prof. Dr.Nizamettin Toprak, Kardiyoloji ve Dahili Bölümler Başkanı  ile eşi de bu mağdurlar arasında. beridir THY’nin uçağının azizliğine uğradıklarını ve hiçbir yetkilinin açıklama dahi yapmadığına dikkat çekerek şu serzenişte bulunuyor: “Türkiye’nin ve dünyanın gözbebeği durumunda olan Türk Hava Yolları uçuş konusunda bu güne kadar güvendiğim en iyi firma olması nedeniyle Tayland’ı gezmek, görme, kültür, tatil amacıyla 6 arkadaşımız ile planladığımız gezi turumuz tamamladıktan sonra dönüş yoluna girdik ve Taylant havaalanına gelip THY uçağana bindikten sonra iki buçuk saat gibi bir zaman diliminde teknik bir arıza nedeni ile kalkış yapamadığı anons edildikten sonrada uçaktan indirildik. 5 saat süre ile tekrar giriş kapısında hiçbir Türk Havayolları personelinin ilgisi ve açıklaması olmadan bekletildikten sonra uygun otele nakledildik. Değişik saatlerde üç kez uçuş için saat bildirmelerine rağmen iptal edildi ve o otelden gelen bildirim ile başka bir otele nakil edildik ve hala karşımızda bir THY bildirimi olmadan bekletiliyoruz. Çeşitli meslek grubunda randevu sistemi ile arkadaşlarımız çok zor durumda kaldılar.Bizimle beraber uçakta 300’e yakın kişi aynı durumda. THY’nin bizleri bir an önce vatamıza ve sevdiklerimize kavuşturmasını istiyoruz.“ diyerek yetkililerinin seslerini duymalarını, kendileri ile muhatap olmalarını istediler.

YORUMLAR (1)

  1. Dr Kubilay orhan 4 Aralık 2023, 3:08 PM

    Biz de aynı gruptayız rezaletin ta kendisi anlatılan Çektiklerimizin onda biri değil hiç ilgilenen olmaması apayrı bir rezalet sefaletimiz tavan yaptı koca bir gece uykusuz susuz yiyeceksiniz bir salona takıldık kaldık gittiğimiz otelde görüntüler korkunçtu gönderdikleri odada yataklar üzerinde çarşaf olmayan yataklar yorgansız yastıksız pislik akıyor çöpler dolu öyle bir odaya girdik ki anlatmak mümkün değil üç gündür herhangi bir şekilde bize bilgi verilmemesi ilgilenmemesi bambaşka bir duygusal duygusal çöküntü yarattı yazılar çok az bile

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.