SELAHADDİNİ EYYUBI HASTANESİNDE ETHEM ANLI FARKINDALIĞI

Ataması Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine Yapıldıktan sonra hızlı bir şekilde önemli çalışmaların altına imza atan yeni başhekim ethem anlı ilk iş olarak 10 Yataklı Monitörlü Gözlem Odasını faaliyete sokarak hizmet..

SELAHADDİNİ EYYUBI HASTANESİNDE ETHEM ANLI FARKINDALIĞI
Yayınlanma: Güncelleme:

Ataması Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine Yapıldıktan sonra hızlı bir şekilde önemli çalışmaların altına imza atan yeni başhekim ethem anlı ilk iş olarak 10 Yataklı Monitörlü Gözlem Odasını faaliyete sokarak hizmet atağına başladı. 

Diyarbakır’ın en köklü Hastanelerinden biri olan Selahaddin Eyyubi Devlet  Hastanesinde, daha kaliteli sağlık hizmeti verilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Günde ortalama 1750 hastaya hizmet veren Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesinin acil servisinde 10 yataklı monitörlü gözlem odası hizmet vermeye başladı.

Monitörlü Gözlem; hayati tehlike riski olan ve yakın takip gerektiren tüm hastaların takip ve tedavilerinin yapıldığı alandır.

Kış aylarında ortalama 2000, yaz aylarında ise ortalama 1500 hastanın başvurduğu acil serviste hayati riski bulunan, yakın takip edilmesi gereken ve acilde yapılacak takip süresinin uzun olacağı düşünülen hasta grupları, monitörlü gözlem odasına alınarak takipleri yapılıyor.

Günde yaklaşık olarak 50 hastaya tekabül eden monitörlü gözlem odasındaki takiplerde; Kalp krizi şüphesi olan, sodyum- potasyum gibi elektrolit dengesizliği, trafik kazaları, inme, kalp ritim bozuklukları, şeker hastalığı, epilepsi öyküsü olup nöbet takibi gerektiren, astım- KOAH, hipotansiyon ve hipertansiyon vb, olan hastaların takip ve tedavileri yapılıyor.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.