AHMET BEŞENK’İN KALEMİNDEN

BU YÖNETİMDE TERESLERE YER YOK… Öncelikle uzun zamandan beridir Ak Parti Diyarbakır teşkilatlarını yakinen takip etmekteyim sır diye nitelendirdikleri ama kendileri dışında birçok kişinin vakıf olduğu, aynı zamanda tasvibi mümkün..

AHMET BEŞENK’İN KALEMİNDEN
Yayınlanma: Güncelleme:

BU YÖNETİMDE TERESLERE YER YOK…

Öncelikle uzun zamandan beridir Ak Parti Diyarbakır teşkilatlarını yakinen takip etmekteyim sır diye nitelendirdikleri ama kendileri dışında birçok kişinin vakıf olduğu, aynı zamanda tasvibi mümkün olmayan uygulamalarını da şiddetle ve ibretle izlemekteydim. Kamuya ait birimleri nasıl keyfi kullandıklarından tutun kendi yakın çevrelerine çektikleri kıyaklara ve hatta ilişki düzeylerindeki abdestsiz muhabbetlerini de ibretle izlemek zorunda kaldık. Malum yazınca ya hain oluyorsunuz ya da şiddetli muhalefet. Ama gelin görün ki şimdilerde bir durgunluk, yeniden dizayn çabası, yenilenmenin verdiği müthiş enerjiyi ve gayreti görmekteyim. Beni mutlu ve umutlu kılıyor…

Tabi herkesi memnun edebilmemekle birlikte maksimum düzeyde gayret ortamda da kendini hissettiriyor.

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığına uzun yıllardan beridir siyasete ADAMLIĞINI ADAM GİBİ nakşeden Raşit Ocağ’ın gelmesi ve ekibini de kendi gibi kaliteli insanlardan oluşturma gayreti de muhteşem gelişmelerdir bana göre. Mevcutta oluşturduğu kadroya baktığımızda ekonomik anlamda doygun, hırsızlığa veya her türlü teresliği elinin tersiyle itecek isimlerden oluşturduğunu görmekteyim. Toplum tarafından kabulü biraz zaman alacak bir iki isim dışında bence siyasetin ALL STAR ekibini oluşturmuş durumda.

Bu ekipten tanıdığım ve hatta KEFİLİM diyeceğim bazı isimlerin olması şahsımı mutlu ettiği kadar Diyarbakır’da herkesin yakinen tanıdığı, gerek ekonomik anlamda gerekse de potansiyel çevresinin irtifası baş döndüren ve siyaset cenahının yeni kazandığı değerli Veysi Kaya’yı pas geçmek mümkün değil. Düşünün milyarlarca liralık yatırımlarını inadına Diyarbakır’a yapıyorsunuz, tüm etkenlere göğüs gerip bölgenin kalkınması için istihdam alanları yaratıyorsunuz ve her türlü olumsuzluklara rağmen inadına Halkımız nidasını yükselten birinin yanlış bir kadroda yer alması zaten mümkün olamaz.

Tabi kişinin ainesi iştir misalinden yola çıkarak diyor ve inanıyorum ki Raşit Ocak ve ekibinin ciddi bir atraksiyon oluşturup yerel hizmet ağında yenilikler getireceğine de inancım tamdır.

Gelecek dönem kadronun ilk 5 milletvekili adayının şimdiden bu teşkilattan olacağına da ayrıca kanaatim tamdır. Zira burnundan kıl aldırmayan, önce ben diyenlerin ayıklandığı yeni bir döneme girdi Diyarbakır.

Hepsine başarılar dileyerek en büyük düşmanlarının içlerindeki İrlandalıların olduğunu da hatırlatırım.

 

 

YORUMLAR (1)

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.