BEYOĞLU, MEDİNE BULVARI ESNAFIYLA BULUŞTU

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediye meclis üyelerinin de katılımıyla Medine Bulvarı’nda esnaf buluşması gerçekleştirdi. Esnafın güleryüzü ve ilgisiyle karşılaşan Beyoğlu, 45 aydır aynı heyecan ve coşkuyla sahada..

BEYOĞLU, MEDİNE BULVARI ESNAFIYLA BULUŞTU
Yayınlanma: Güncelleme:

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediye meclis üyelerinin de katılımıyla Medine Bulvarı’nda esnaf buluşması gerçekleştirdi.
Esnafın güleryüzü ve ilgisiyle karşılaşan Beyoğlu, 45 aydır aynı heyecan ve coşkuyla sahada yer alarak halkın her talebine çözüm üretmeye çalıştıklarını söyledi.
Aynı bölgeye defalarca geldikleri için halkla aralarında inanılmaz bir güven bağı oluştuğunu anlatan Beyoğlu, en küçük bir eleştiriyi dahi dikkate aldıklarının altını çizdi.

“Samimiyetle Hizmet Ediyoruz “

Seçim odaklı klasik bir anlayış sergilemediklerini ifade eden Beyoğlu “Evet ülkemiz tarihinin en önemli seçimleri bir kaç sonra yapılacak. Allah’ın izniyle halkımız bir kez daha asrın lideri cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’la yola devam kararı verecek. Seçime doğru vatandaşı hatırlama anlayışı bizde yok. 45 aydır halkımızla sahada el ele, kol kola çalışıyoruz. Her eleştiriyi,her talebi dikkate alarak yol yürüyoruz ” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.