‘TÜM GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ’

Gerçekleştirdikleri insani yardımlar ve kültürel aktivitelerle adından söz ettiren Dicle Derneği dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Dicle Derneği dün iftarda da hem destekçileri ile hem de destek verdikleri..

‘TÜM GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ’
Yayınlanma: Güncelleme:

Gerçekleştirdikleri insani yardımlar ve kültürel aktivitelerle adından söz ettiren Dicle Derneği dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Dicle Derneği dün iftarda da hem destekçileri ile hem de destek verdikleri ile bir araya geldi.

 

Aralarında Diyarbakır’ın da olduğu bölgede 7 ilde aktif faaliyetlerde bulunan Dicle Derneğinin verdiği iftar yemeği Hüdayi vakfı ve Abdullah Tivnikli vakfı Ana sponsorluğunda gerçekleştirildi. Derneğin destekçileri ile desteklerin ulaştığı bazı aileler iftar yemeğinde bir araya gelip sohbet etme imkanı buldu.

İftar yemeği öncesi kısa bir konuşma yapan Dicle Derneği yönetim kurulu Başkan vekili ve Dış ilişkiler temsilcisi Veysel Sert geniş katılımlı iftar yemeği vesilesi ile toplumun birçok kesimini bir araya getirmeyi hedeflediklerini dile getirerek şunları kaydetti: “İş, siyaset, bürokrasi, STK, kanaat önderleri ile destek olmaya çalıştığımız ihtiyaç sahibi ailelerimizle bir araya gelip ortak havayı solumak istedik, aynı sofrayı paylaştık.  Aramızda destek verdiğimiz Afrikalı öğrencilerimiz de var. Bu ahenk ve çoklu ortam ile hem empati yapılmasını hem de o müthiş manevi atmosferi herkesin tatmasını istedik.” Dedi.

Dicle Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Güneş ise derneğin insani yardım, eğitim, kültür, sosyal işlerdeki çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Yapılan bilgilendirmelerin ardından okunan ezan ile birlikte iftar açıldı.

 

 

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.