TURİZM CENNETİNDE SUSUZLUK VE ÇÖPLÜK 1. SORUN

HABER: AHMET BEŞENK Türkiye’de turizm alanında ciddi bir getiri sağlayan ve ülkenin cennet köşesi diye adlandırılan Muğla ilinin susuzluk ve çöp yığınlarına teslim olduğunu biliyor muydunuz? 21. Yüzyılda alt yapı..

TURİZM CENNETİNDE SUSUZLUK VE ÇÖPLÜK 1. SORUN
Yayınlanma: Güncelleme:

HABER: AHMET BEŞENK

Türkiye’de turizm alanında ciddi bir getiri sağlayan ve ülkenin cennet köşesi diye adlandırılan Muğla ilinin susuzluk ve çöp yığınlarına teslim olduğunu biliyor muydunuz? 21. Yüzyılda alt yapı eksikliğinden kaynaklanan su sıkıntısı yaşayan Muğla’da çöp, köstebek yuvasını andıran yollar ve alt yapı eksikliği vatandaşları çileden çıkardı. Yaşadıkları sıkıntılara bu dönem Ak Parti Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın ile dur diyeceklerini aktaran Muğlalılar artık hizmet görmek istediklerinin mesajını gür seslerle veriyor.

 

Muğla’nın içler acısı durumu dünya medyasında yankı bulurken özellikle kenti ziyaret ettikten sonra ayrılan yerli ve yabancı turistler alt yapı yetersizliğinden dolayı yaşadıkları susuzluk, çöp, bozuk yollar ve kanalizasyon kokan bir şehir hatırası ile ayrıldıklarını dile getiriyorlar.

Muğla’da yaşayan yöre insanları da tıpkı turisler gibi bitmek tükenmek bilmeyen ve bir türlü çözümü istenmeyen sorunlara artık dur denmesi gerektiğini savunuyorlar.

Yıllarca muhallefet partisine inatla oy vermelerinin aslında kendilerine ceza olduğunu belirten Muğla’nın yerleşik sakinleri bu dönem ise Ak Parti ile yola devam etmek istiyor. Muğlalı sakinler Ak Parti Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın’ı işaret ederek umutlandıklarını dile getiriyorlar.

Ak Parti Muğla Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın ise Muğla’da yaşayan ve Muğla’da kök saldığını dile getirerek ilin zenginliklerine karşın adeta kokan, susuz ve ihmalin tüm acılarını yaşayan kentti tekrar canlandırmaya aday olduğunu belirterek şunları kaydediyor: “Muğla’da yaşıyorum ve Muğlalıların sorunlarını yakinen biliyor ve yaşıyorum. Bu güne kadar bu şehre hizmetin yapılmaması çok büyük bir skandaldır. Bu sorunları yakinen bilen biri olarak çaresizlikleri noktalamak adına Belediye Başkanlığına aday oldum. Muğla’nın en önemli sorunlarının başında su geliyor. Alt yapı beceriksizliğinden dolayı Muğlalılar susuzluktan adeta kırılıyor. Düşüşün Muğla’da, Bodrum’da su yok. İlçelerin tümünde yollar delik deşik, Çöpler yığın halinde. Bunu ortadan kaldıracağım inşallah. Onların kendisini münazaraya davet etmek isterim ama kendileri bu sorunların tümünü kabul edip suçu birbirlerine atıp bahane üretmenin dışında yaptıkları veya ürettikleri hiç bir şey yok. İlk hamlem su sorununu gidermek ve imk öncelikli projemdir. 2. Önemli hamlem tüm ilçelerin yollarını yapacağım. Düşünsenize yolları doğru düzgün olmadığı için insanlar denize ulaşmakta sorunlar yaşıyor. Denizi vatandaşımızın ayağına getireceğim. Ve daha sayısız birçok projenin altına imza atarak Muğlalıları ihya edeceğim:” dedi.

‘YILLARIN KATMERLEŞEN SORUNLARINI 5 YILA SIĞDIRACAĞIM VE ÇÖZECEĞİM’

Muğla’da kadınlar, gençler, il ve ilçe yönetimleriyle girmedikleri ev kalmayacağını belirten Ayaydın, şöyle devam etti: “Emin olun köylerimiz dahil olmak üzere her eve gireceğim. Herkesin elini sıkacağım, görev talep edeceğim ve oy isteyeceğim. Bana oy verin, benim için çalışın ben de 31 Mart’tan sonra Muğlalılar için elimden gelen bütün gayreti göstereceğim. Muğla için 20 yılda yapılmayanı, 5 yıla sığdırmaya gayret edeceğim. 3 gündür Muğla’da halkın arasındayım. Emin olun çok iyi bir hava var. Bize yaklaşım son derece iyi. Büyükşehir belediye başkanlığını bize vermek için halk adeta büyük bir heyecan içinde 31 Mart’ı bekliyorlar. Bu havayı görüyorum. Çok iyi değerlendirmemiz lazım. El ele verip, halkı kucaklamamız ve oylarını almamız lazım. Teşkilattaki arkadaşlarıma büyük görev düşüyor.” Dedi.

 

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.