Vali Su muhtarları dinledi

  Yenişehir Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, Yenişehir’de görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Su, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı. Muhtarların görüşünü önemsediklerini belirten Vali Su, tüm..

Vali Su muhtarları dinledi
Yayınlanma: Güncelleme:

 

Yenişehir Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, Yenişehir’de görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Su, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı. Muhtarların görüşünü önemsediklerini belirten Vali Su, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının vatandaşlara hizmet etmek için her zaman görevinin başında olduğunu vurguladı.

Vali Su, muhtarlarla buluşma toplantılarını her ilçede sürdürmeye devam edeceklerini belirterek vatandaşların taleplerine göre hizmetleri hayata geçirdiklerini aktardı. Değerlendirme toplantılarının projeleri geliştirme açısından önemine dikkat çeken Vali Su, “Mahallerimizde muhtarlarımızla işbirliği içerisinde hizmet üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Toplantıya Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikçi, DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, kamu kurum ve kuruşlarının müdürleri katıldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.