246 ihtiyaç sahibine mont ve bot desteği sağlandı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde 4 okulla iletişimde olan Tayuzak, okullarda eğitim gören ve ihtiyaç sahibi 246 öğrenci listesini hazırlayarak İyiliğe Koşanlar Platformundan Reyhan Gündüz’e çağrıda bulundu. Gönüllüler Reyhan Gündüz ve Alican..

246 ihtiyaç sahibine mont ve bot desteği sağlandı
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde 4 okulla iletişimde olan Tayuzak, okullarda eğitim gören ve ihtiyaç sahibi 246 öğrenci listesini hazırlayarak İyiliğe Koşanlar Platformundan Reyhan Gündüz’e çağrıda bulundu. Gönüllüler Reyhan Gündüz ve Alican Macit, Tayuzak’tan ihtiyaç listesini alarak gerekli mont ve bot desteğini sağladı. Hazırlanan paketler Diyarbakır’a gönderilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.


Platform gönüllüsü Reyhan Gündüz, “Bizim periyodik olarak yardım gönderdiğimiz ve temasta olduğumuz diğer şehirlerdeki okullara yardımlarımızı ulaştırdık. Kış mevsiminde bot, mont ve kışlık giysi desteği verdiğimiz okullarımıza kırtasiye yardımları da ulaştırdık. Türkiye’nin en batısından, doğusuna kadar ulaşmamızı sağlayan destekçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.