Diyarbakır’da cumartesi günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü İstasyon Meydanında düzenlenecek program kapsamında güvenlik tedbirlerinden dolayı vatandaşların, etkinliğin yapılacağı alana yakın yollarda giriş ve çıkışlarda mağdur olmaması adına etkinlik..

Diyarbakır’da cumartesi günü bazı yollar trafiğe kapatılacak
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü İstasyon Meydanında düzenlenecek program kapsamında güvenlik tedbirlerinden dolayı vatandaşların, etkinliğin yapılacağı alana yakın yollarda giriş ve çıkışlarda mağdur olmaması adına etkinlik süresince trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergâhların belirlendiği kaydedildi.

Açıklamada, 6 Ağustos günü saat 08.00 ile etkinlik bitimine kadar kapatılacak olan yollar ve bu yollara ilişkin bilgiler hakkında şöyle denildi:

Akkoyunlu Caddesinde; Ofis kavşaktan kapanacaktır.Alternatif olarak; Ekinciler Caddesi-HintliBaba Caddesini takiben Kışla Caddesi ve Ali Emiri Caddesine verilecektir.

Mehmet Akif Ersoy bulvarında; Sezai Karakoç kavşağından kapanacaktır. Alternatif olarak; Şafak Fabrika Caddesi, Klavuz Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesine veya şehitlik kavşağı Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ Caddesine verilecektir.

Cemiloğlu Caddesinde; Cemiloğlu caddesi Klavuz Caddesi kesişimi ve Cemiloğlu Caddesi Gürsel Caddesi kesişiminden kapanacaktır. Alternatif olarak; Klavuz caddesi ve Gürsel Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesine verilecektir.

İstasyon Caddesinde; İstasyon Caddesi-İnaloğlu Caddesi kesişimden kapanacaktır. Alternatif olarak; Ali Emiri Caddesi takiben Elâzığ Caddesi veya Ekinciler Caddesine verilecektir.

Kışla Caddesi; İstasyon Caddesi-Kışla Caddesi kesişimden kapanacaktır. Alternatif olarak; Ekinciler Caddesi takiben Elazığ Caddesine verilecektir.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.