Dürdane Beyoğlu: Ben Bu Davanın Neferiyim

Kendisini davanın neferi olarak gördüğünü anlatan Beyoğlu,”Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan hayatını bu ülkenin hizmetine, geleceğine adamış durumda. Biz ona boşuna dünya lideri demiyoruz. Ülkenin sorumluluğunu, milletin kaderini sırtına..

Dürdane Beyoğlu: Ben Bu Davanın Neferiyim
Yayınlanma: Güncelleme:

Kendisini davanın neferi olarak gördüğünü anlatan Beyoğlu,”Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan hayatını bu ülkenin hizmetine, geleceğine adamış durumda. Biz ona boşuna dünya lideri demiyoruz. Ülkenin sorumluluğunu, milletin kaderini sırtına yüklemiş bir yandan dışarıdan ülkeyi karıştırmak isteyen güçlerle, diğer yandan içerideki şer cephesiyle mücadele ediyor. Ben bir vatandaş olarak bunu görüyorum. Liderimiz bu mücadeleyi verirken biz yerimizde duramayız. Hiçbir şey olmamış gibi davranamayız. Siyaset bir yana bu bir ülke meselesi. Vatanın yanında mısınız karşısında mısınız? 122 yıl önce Sultan Abdülhamid Han’ı, 60 yıl önce Adnan Menderes’i, yakın tarihte Erbakan hocayı ce Turgut Özal’ı anlamış olsaydık çok şeyi değiştirebilirdik. Recep Tayyip Erdoğan, bu milletin kendisidir. Bugün onu anlayamazsak, yanında yer almasak yarın çok geç olabilir. Kişisel hırs ve ihtiraslarla hareket edemeyiz. Bu dava koltuk davası değildir. Er kişi makam ve mevki peşinde koşmaz, her koşulda davasına hizmet eder, davasına hizmet eden liderinin yanında olur. Bizim Bağlar’da, Diyarbakır’da yaptığımız tam da budur.” dedi.

“MÜCADELEMİZ SON NEFESE KADAR”
Hizmet için her zaman halkın arasında olduklarını anlatan Beyoğlu,”Kişisel hesap yapmadan, gizli ajandamız olmadan önce Allah’ın rızasını kazanmak, sonra milletimizin derdine deva olmak ve tabi ki Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü paylaşmak gece gündüz demeden sokaktayız, halkın arasındayız. Halkımız şuurludur. Kendisine kimin hizmet etmek istediğini, kimin de başka niyetler peşinde olduğunu bilir. Ben bu davanın neferiyim diyorum. Son nefesimize kadar da bunu yapacağız inşallah. Allah bizi bu kutlu yolda mahcup etmesin inşallah.” diye konuştu

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.