Sis vatandaşları trenlere yönlendiriyor

Diyarbakır’daki sis engeli başta araçlar olmak üzere çok sayıda meslek grubunun yapılmasını engellerken uçak seferlerinin iptal edilmesi ve görüş açısının azalması nedeniyle yolculuklarda tren tarcihine neden oluyor. Gece aniden basılan..

Sis vatandaşları trenlere yönlendiriyor
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’daki sis engeli başta araçlar olmak üzere çok sayıda meslek grubunun yapılmasını engellerken uçak seferlerinin iptal edilmesi ve görüş açısının azalması nedeniyle yolculuklarda tren tarcihine neden oluyor. Gece aniden basılan sis sabah saatlerine kadar devam etti, araçlar trafige çıkamadı.

 DİYARBAKIR’da gece saatlerinden beri etkili olan sis nedeniyle uçak seferleri yapılamıyor.

Kent genelinde gece saatlerinde etkili olan sis, sabaha doğru artarak sürdü. Sis nedeniyle görüş mesafesi düştü, sürücüler araçları ile ilerlemekte güçlük çekti.

Diyarbakır Havalimanı’nda da sis nedeniyle uçak seferleri yapılamadı. Dün saat 22.30’dan itibaren sefer gerçekleşmediği, sisin dağılması sonrası seferlerin yeniden başlayacağı belirtildi.

Öte yandan vatandaşlar tren seferlerini hem daha güvenli hem de daha ekonomik olarak buluyor.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.