Bu dilenciyse biz neyiz!…

Bir cafede tezgantara bozuk paralarını uzatan dilencinin cebinden çıkar para miktarı dudak uçuklattı. Olaya şahit olan vatandaşlar !Eğer bu dilenciyse biz neyiz. Biz memleketin gerçek dilencilerinden beter fukarayız.” diyerek tepkilerini..

Bu dilenciyse biz neyiz!…
Yayınlanma: Güncelleme:

Bir cafede tezgantara bozuk paralarını uzatan dilencinin cebinden çıkar para miktarı dudak uçuklattı. Olaya şahit olan vatandaşlar !Eğer bu dilenciyse biz neyiz. Biz memleketin gerçek dilencilerinden beter fukarayız.” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde kafeye gidip cebindeki parayı tüm yapmak isteyen dilencinin üzerinden çıkan para şoke etti. O anlar bir vatandaşın telefon kamerasına yansıdı.
Merkez Sur ilçesinde erkek bir dilenci, yerli ve yabancı turistlerin duygularını sömürerek para topladı. İnsan yoğunluğunun olduğu turistik ilçedeki kafede bir vatandaş, dilenciyi para sayarken cep telefonuyla kaydetti.
Pişkin dilencinin bozuk parasını kafede tüm yapmak isterken cebindeki para ise şaşkına çevirdi

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.