BAŞKAN BEYOĞLU, ÜÇÜZ BEBEKLERİ OLAN AİLEYİ SEVİNDİRDİ

EÅŸi Dürdane BeyoÄŸlu ile birlikte üçüz bebeklere çeÅŸitli hediyeler takdim eden BaÅŸkan BeyoÄŸlu,”Vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar olmalarını rabbimden diliyorum ” ifadeleriyle Sancar ailesinin sevincine ortak oldu.   82 Gün..

BAŞKAN BEYOĞLU, ÜÇÜZ BEBEKLERİ OLAN AİLEYİ SEVİNDİRDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

EÅŸi Dürdane BeyoÄŸlu ile birlikte üçüz bebeklere çeÅŸitli hediyeler takdim eden BaÅŸkan BeyoÄŸlu,”Vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar olmalarını rabbimden diliyorum ” ifadeleriyle Sancar ailesinin sevincine ortak oldu.

 

82 Gün Küvezde Kaldıktan Sonra Sağlıklı Olarak Eve Getirildiler 

 

BaÄŸlar Ä°lçesi’ne baÄŸlı Mevlana Halit Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet Nesim Sancar ve AyÅŸe Sancar çifti, erkek doÄŸumla dünyaya gelen üçüz bebeklerle evlat sahibi olmanın mutluluÄŸunu yaÅŸadı.

Yusuf, Yekta ve Veli Ayaz ismi verilen ücüzler 82 gün küvezde kaldıktan sonra sağlıklı bir şekilde eve getirildi.

Üçüz bebeklerin ailesini ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, anne ve babayı tebrik ederek içerisinde bebekler için temel ihtiyaç ürünlerinin olduğu çantaları hediye etti.

 

Aile Anlamlı Ziyaret İçin Teşekkür Etti 

 

EÅŸi Dürdane BeyoÄŸlu ile birlikte ailenin mutluluÄŸunu paylaÅŸan BaÅŸkan BeyoÄŸlu, “Evlat, yüce rabbimizin anne ve babalara hediyedir. Tarif edilemez duygular yaÅŸadığınızı biliyorum. Rabbim bu vesile yuvanızın huzurunu ve bereketini, vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin inÅŸallah.” diye konuÅŸtu.

Sancar ailesi de anlamlı ziyaretten duydukları mutluluÄŸu dile getirerek BaÅŸkan BeyoÄŸlu ve eÅŸi Dürdane BeyoÄŸlu’na teÅŸekkür etti.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.