Pakistan’a anlamlı destek

Bağlar Belediyesi, sel felaketi nedeniyle büyük zarar gören kardeş ülke Pakistan’a 1 Tır dolusu insani yardım gönderdi. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Pakistan’daki kardeşlerimize kadim Bağlar halkımızın dualarını gönderiyoruz. İnsani yardım..

Pakistan’a anlamlı destek
Yayınlanma: Güncelleme:

Bağlar Belediyesi, sel felaketi nedeniyle büyük zarar gören kardeş ülke Pakistan’a 1 Tır dolusu insani yardım gönderdi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Pakistan’daki kardeşlerimize kadim Bağlar halkımızın dualarını gönderiyoruz. İnsani yardım kolilerinden oluşan Tır’ımız, Diyarbakır AFAD Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Pakistan’a doğru yola çıktı.” dedi.

 

Bağlar’dan Kardeş Ülkeye Uzanan İnsani El

AK Partili Bağlar Belediyesi, sel felaketi nedeniyle büyük zarar gören kardeş ülke Pakistan’a dostluk eli uzatarak insani yardımda bulundu.

Temel ihtiyaç maddelerinden oluşan 1 Tır’lık destek, Diyarbakır İl Afet ve Acil Durum (AFED) Müdürlüğü’nun organizasyonuyla Diyarbakır’dan yola çıktı.

“Kardeş Pakistan Halkının Yanındayız “

Tarih boyunca mazlumların yanında olan necip bir milletin evladı olduklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediye olarak kardeş Pakistan halkıyla dayanışma örneği ortaya koyduklarını söyledi.

Beyoğlu,”Her şeyden önce insanız ve onun ötesinde de Pakistan halkı ile tarihsel ve dini bağlarımız var. Dünyanın her hangi bir yerinde darda kalan insanlar olduğu takdirde oraya koşan bir milletimizin, tüm dünya mazlumlarına umut olan yapısı var. Büyük bir sel felaketi ile karşı karşıya kalan ve zarar gören kardeş Pakistan halkının bir nebze de olsa yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. Tüm dualarımız oradaki kardeşlerimizle birliktedir. Türkiye’miz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilk andan itibaren Pakistan halkının yaralarını sarmak için tüm imkanlarını seferber etmiştir. Biz de insani yardım kolilerinden oluşan bir Tır dolusu yardımla buna katkıda bulunduk. ” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.