YA OKUL AÇIKKEN ÇÖKSEYDİ?

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bir okulun istinat duvarı çöktü. Çökme esnasında çevrede kimsenin bulunmaması muhtemel bir faciayı önledi. Diyarbakır’ın Silvan ilçesi Bahçelievler Mahallesinde bulunan Cumhuriyet ilköğretim..

YA OKUL AÇIKKEN ÇÖKSEYDİ?
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bir okulun istinat duvarı çöktü. Çökme esnasında çevrede kimsenin bulunmaması muhtemel bir faciayı önledi.

Diyarbakır’ın Silvan ilçesi Bahçelievler Mahallesinde bulunan Cumhuriyet ilköğretim okulunun istinat duvarı gece yarısı büyük gürültü ile çöktü. Yaklaşık 3 metre yüksekliğindeki beton istinat duvarı yağışın ardından çökerken işçilik, malzeme ve ürün kalitesi gibi soruları da akıllara getirdi. Polis ekipleri, yıkılan duvarın olduğu yola emniyet şeridi çekti. Diyarbakır il AFAD müdürlüğü bünyesindeki arama kurtarma ekibi çöken duvarın altında kimsenin olup olmadığına bakmak için olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Çökme esnasında çevrede kimsenin bulunmaması ve olayın gece yarısı olması muhtemel bir faciayı önledi.

VATANDAŞLAR OLAYIN DETAYLI İNCELENMESİNİ İSTİYOR

Sonraki gün itibari ile okulun istinat duvarının çöktüğünü duyar vatandaşlar hem dua etmeye hem de sorgulamaya başladılar. Okulların açık olduğu bir dönemde ve eğitim, öğretim zamanında duvarın yıkılması halinde büyük bir felaketin yaşanabileceğine dikkat çeken vatandaşlar okul duvarının yıkılma nedenlerinin kapsamlı olarak araştırılmasını istediler.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.