Meteoroloji Diyarbakır ve 4 il için sağanak yağış uyarısında bulundu

Çevre, Åžehircilik ve Ä°klim DeÄŸiÅŸikliÄŸi Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak için saÄŸanak yağış uyarısında bulundu.   Bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada, son deÄŸerlendirmelere..

Meteoroloji Diyarbakır ve 4 il için sağanak yağış uyarısında bulundu
Yayınlanma: Güncelleme:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak için sağanak yağış uyarısında bulundu.

 

Bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada, son değerlendirmelere göre bu akşam saatlerinden itibaren Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

 

Açıklamada, kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.