Dünya YaÅŸlılar Gününde ‘Ulu Çınarlar’ yalnız bırakılmadı

Diyarbakır BüyükÅŸehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi BaÅŸkanlığı, Dünya YaÅŸlılar Günü dolayısıyla 65 yaÅŸ ve üstü vatandaÅŸlara yönelik çeÅŸitli etkinlikler düzenledi. Servis araçlarıyla yaÅŸlıları evlerinden alan ekipler, Sümerpark Ortak YaÅŸam Alanı’nda..

Dünya YaÅŸlılar Gününde ‘Ulu Çınarlar’ yalnız bırakılmadı
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır BüyükÅŸehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi BaÅŸkanlığı, Dünya YaÅŸlılar Günü dolayısıyla 65 yaÅŸ ve üstü vatandaÅŸlara yönelik çeÅŸitli etkinlikler düzenledi. Servis araçlarıyla yaÅŸlıları evlerinden alan ekipler, Sümerpark Ortak YaÅŸam Alanı’nda bulunan YaÅŸlılar Lokali’ne getirdi. Daha sonra ulu çınarlara Hz. Süleyman Cami ve tarihi On Gözlü Köprü gezdirildi. Diyar-ı Lezzette bir araya gelen ulu çınarlar, dengbejlerin seslendirdiÄŸi klam ve stranları dinledi.

Yaşlılara evde bakım hizmeti devam ediyor

Sosyal Hizmetler Daire BaÅŸkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren YaÅŸlı birimi, tek başına yaÅŸayan, kendi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan yaÅŸlılara evde temizlik hizmeti vermeye devam ediyor. YaÅŸlı birimi, tespit edilen yaÅŸlıların evlerinde A’dan Z’ye temizliklerini yaparak daha temiz ve hijyenik bir ortamda vakit geçirmelerini saÄŸlıyor.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.