BAĞLAR BELEDİYESPOR KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 9.Grup’ta sezonun ilk yarısını 5.sırada tamamlayan Diyarbakır ekiplerinden Bağlar Belediyespor devre arasında kadrosuna 2 takviye yaparken, üç oyuncu ise çeşitli nedenlerle takımdan ayrıldı. Statüden kaynaklı..

BAĞLAR BELEDİYESPOR KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 9.Grup’ta sezonun ilk yarısını 5.sırada tamamlayan Diyarbakır ekiplerinden Bağlar Belediyespor devre arasında kadrosuna 2 takviye yaparken, üç oyuncu ise çeşitli nedenlerle takımdan ayrıldı. Statüden kaynaklı olarak zor bir lig yarışı geçirdiklerine değinen teknik sorumlu Cihan Çetin,”İlk yarıda olduğu gibi bu devrede de başarılı olarak ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

SEZONUN İKİNCİ YARISINA HAZIR
Sezonun ilk yarısını 23 puanla puan cetvelinin 5.sırasında tamamlayan Bağlar Belediyespor, ikinci yarı öncesinde kadrosuna 2 takviye gerçekleştirdi. Mazıdağı Fosfatspor’dan deneyimli orta alan oyuncusu Ramazan Kaya ve Muş Belediyespor’dan kaleci Melik Çakı’yı transfer eden Bağlar Belediyespor, Hakan Doğan,Veysel Yavuzkır ve Azad Baran’la da yollarını ayırdı.
Devre arası hazırlıklarını değerlendiren teknik sorumlu Cihan Çetin, her zaman olduğu gibi mütevazi imkanlarla en iyisini başarmaya gayret ettiklerini söyledi. Cihan Çetin,”Kadromuza iki takviye yaptık. Bir transfer için daha çaba gösteriyoruz.” İfadelerini kullandı.

“BU DEVRE ÇOK DAHA ZOR GEÇECEK”
Statüden dolayı Diyarbakır takımları arasında büyük bir çekişme olduğunu belirten Çetin, hedeflerinin ligi diğer takımların üzerinde bitirmek olduğunu kaydetti. Çetin,”Takımımızdan 3 oyuncu ayrıldı. Çok fazla güç kaybetmedik. Devre arasında iyi çalıştık. Statüden dolayı çok zor bir lig yarışı içerisindeyiz. Her maçın ayrı bir önemi var. Her hafta final oynayacağız. Hedefimiz ligi üst sıralarda bitirmektir. Ligin ikinci yarısı ilk yarıdan daha çetin ve zorlu geçecek. Puanlar aslanın ağzında değil, artık midesinde. Biz de ona göre hesaplarımızı yapıyoruz.” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.