DİYARBEKİRSPOR UZATMADA KAZANDI

Etimesgut Belediyespor karşısında kora kor bir mücadele ortaya koyan yeşil-kırmızılı takıma bayram havası yaşatan gol 90+7. dakikada geldi. Furkan Özdemir’in kaydettiği golle zafere ulaşan Diyarbekirspor, 7 maç sonra kazanırken aynı..

DİYARBEKİRSPOR UZATMADA KAZANDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Etimesgut Belediyespor karşısında kora kor bir mücadele ortaya koyan yeşil-kırmızılı takıma bayram havası yaşatan gol 90+7. dakikada geldi. Furkan Özdemir’in kaydettiği golle zafere ulaşan Diyarbekirspor, 7 maç sonra kazanırken aynı zamanda 4 maç sonra gol atma başarısı da gösterdi.

Başkan İlgin takımı kutladı

Maçtan sonra büyük sevinç yaşayan futbolculara ve teknik heyete yönetimden prim müjdesi geldi. Soyunma odasına giderek tüm takımı tebrik eden Başkan Turan İlgin, “Haftalardır kazanamıyorduk. Bugün o şanssızlığı üzerimizden attık. Çok önemli bir galibiyete imza atan teknik heyet ve futbolcuları tebrik ediyoruz. Daha işimiz bitmedi. Bu hafta Diyarbakır’da Ergene Velimeşespor’la çok kritik bir maça daha çıkacağız. Bu engeli de aşarak biraz daha rahat nefes almak istiyoruz” dedi.

Diyarbekirspor-Ergene Velimeşespor karşılaşması 26 Mart Cumartesi günü Diyarbakır Stadı’nda saat 14.00’de başlayacak.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.