BAĞLAR BELEDİYESPOR TÜM BRANŞLARDA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

-‘Bağlar Belediyesporlu karateciler Atatürk Kupasında coştu‘ Bağlar Belediyesporlu karateciler, Ankara’da yapılan Atatürk’u Anma Kupasında 1 altın ve 2 bronz olmak üzere 3 madalya kazandı.20 il arasında genel sıralamada üçüncü olan..

BAĞLAR BELEDİYESPOR TÜM BRANŞLARDA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

-‘Bağlar Belediyesporlu karateciler Atatürk Kupasında coştu

Bağlar Belediyesporlu karateciler, Ankara’da yapılan Atatürk’u Anma Kupasında 1 altın ve 2 bronz olmak üzere 3 madalya kazandı.
20 il arasında genel sıralamada üçüncü olan Bağlar Belediyespor’da U21 kategorisinde 68 kiloda yarışan Amine Akçakmak şampiyon olarak altın madalyanın sahibi oldu. Gençler 59 kiloda Sena Kızılaslan ile Ümitler 47 kiloda Busenur Yazar üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

BAĞLAR BELEDİYESPOR’LU KARATECİLER , ANKARA’DA YAPILAN ATATÜRK’U ANMA KUPASI’NDA 1 ALTIN VE 2 BRONZ OLMAK ÜZERE 3 MADALYA KAZANDI.

-‘Bağlar Belediyespor’un deplasmanda çifte galibiyetli haftası

Bağlar Belediyespor’un futbol ve voleybol takımları deplasmanda oynadıkları maçları kazanarak çifte galibiyete imza attı.
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 1. Bölge 2. Grup’ta yer alan Bağlar Belediyespor, deplasmanda 1955 Batman Belediyespor’u 1-0 yenerek üçüncü haftada üçüncü galibiyete imza atarak puanını 9’a çıkardı. Bağlar Belediyespor’u 3 puana taşıyan golü 15. dakikada İrfan Haluk İldiz kaydetti. Bağlar Belediyespor, 4. hafta maçında 21 Kasım Pazar günü Diyarbakırspor ile karşı karşıya gelecek.

BAĞLAR BELEDİYESPOR’UN FUTBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI DEPLASMANDA OYNADIKLARI MAÇLARI KAZANARAK ÇİFTE GALİBİYETE İMZA ATTI.

Kadın Voleybol takımı Mardin’de farklı kazandı
2. Lig’de mücadele eden Bağlar Belediyespor kadın voleybol takımı, üçüncü hafta karşılaşmasında deplasmanda Yeni Mardin’i rakibine set vermeden 3-0 mağlup etti. Bağlar Belediyespor, 25-22, 25-22 ve 25-14 set sonuçlarıyla galibiyete ulaştı.

BAĞLAR BELEDİYESPOR’UN FUTBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI DEPLASMANDA OYNADIKLARI MAÇLARI KAZANARAK ÇİFTE GALİBİYETE İMZA ATTI.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.