DÄ°YARBAKIR’DA ÅžEHÄ°T YAKINLARINDAN Ä°YÄ° PARTÄ°LÄ° TÃœRKKAN’A TEPKÄ°

PKK terör örgütü tarafından 1997 yılında ÅŸehit edilen Ä°sa Gümren’in kardeÅŸinin Bingöl’de verdiÄŸi toplumsal reflekse uygun tepki neticesinde Ä°YÄ° Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın ÅŸehit kardeÅŸine karşı yaptığı küfürlü saldırıyı bütün..

DÄ°YARBAKIR’DA ÅžEHÄ°T YAKINLARINDAN Ä°YÄ° PARTÄ°LÄ° TÃœRKKAN’A TEPKÄ°
Yayınlanma: Güncelleme:

PKK terör örgütü tarafından 1997 yılında ÅŸehit edilen Ä°sa Gümren’in kardeÅŸinin Bingöl’de verdiÄŸi toplumsal reflekse uygun tepki neticesinde Ä°YÄ° Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın ÅŸehit kardeÅŸine karşı yaptığı küfürlü saldırıyı bütün ÅŸehit aileleri ve gazilere yapılmış olarak deÄŸerlendirdiklerini söyleyen Can, bu olayı esef, ÅŸiddet ve nefretle kınadıklarını belirtti. Can, “Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliÄŸi ve beraberliÄŸi için hayatını gözünü kırpmadan feda eden ÅŸehitlerimizin aziz hatıralarına, bizlere emanet yakınlarına saygısızlık edenleri öncelikle yüce milletimiz asla unutmayacaktır. Aziz ÅŸehitlerimizin kanlarıyla kurulan meclisimizde teröre destek verenlerle, ÅŸehidimizin emaneti olan yakınlarına aÄŸza alınmayacak ÅŸekilde küfür etme hadsizliÄŸi, alçaklığı ve terbiyesizliÄŸine cüret etme cesaretini gösteren, seviyesiz, insani deÄŸerlerini hiçe sayan, duyarsız hiçbir milletvekili istemiyoruz. Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener’in Siirt’in Kurtalan ilçesindeki esnaf ziyaretinde ‘BulunduÄŸunuz yer Kürdistan’dır’ diye seslenen kiÅŸiye dahi hakkettiÄŸi cevabı vermemesi, sessiz kalması Lütfü Türkkan’ın ÅŸehit kardeÅŸine karşı yaptığı küfürlü saldırının temelini oluÅŸturmuÅŸtur. Åžehit aileleri ve gaziler olarak her kim terör sevici, eli kanlı bebek katillerini destekleyen siyasi parti ile temasa geçip iÅŸ tutarsa her daim bizler gibi vatanperverleri karşısında görecektir. Ãœlkenin kurulmasında asli unsur olan ÅŸehitlerimizin verdiÄŸi bedel sayesinde milletvekili olan Lütfü Türkkan’ın derhal milletvekilliÄŸinden istifa etmesini talep ediyoruz” dedi.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.