EKER, DTB BAÅžKANIYLA BÄ°R ARAYA GELDÄ°

DTB Başkanı Engin Yeşil ile DTB Meclis Başkanı Ahmet Ay, DTB Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri tarafından karşılanan Eker ve Bal, Borsa çalışmaları hakkında DTB Başkanı Yeşil’den bilgi aldı. DTB..

EKER, DTB BAÅžKANIYLA BÄ°R ARAYA GELDÄ°
Yayınlanma: Güncelleme:

DTB BaÅŸkanı Engin YeÅŸil ile DTB Meclis BaÅŸkanı Ahmet Ay, DTB Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri tarafından karşılanan Eker ve Bal, Borsa çalışmaları hakkında DTB BaÅŸkanı YeÅŸil’den bilgi aldı. DTB BaÅŸkanı Engin YeÅŸil ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirerek, Bakanlığı döneminde Diyarbakır ve bölgeye verdiÄŸi destekten dolayı Eker’e teÅŸekkür ederek Borsa tarafından yürütülen proje ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Yapılan bilgilendirmenin ardından AK Parti Diyarbakır Milletvekili Dr. Mehmet Mehdi Eker ve beraberindeki heyet pamuk ve pamuk üreticilerinin sorunları, hayvancılık, Bismil OSB, Silvan Barajı ve sulama kanalları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Yapılan çalışmaları başarılı bulduğunu dile getiren önceki Eker, Diyarbakır’ın her zaman en iyilere layık olduğunu belirterek DTB Başkanı Yeşil ve yönetimine başarılar diledi.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.