Ak partili encümen adayından yoğun mesai

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde AK Parti’nin belediye encümeni adayı olarak gösterilen turizmci Mehmet Sakin Malkoç, seçim kampanyası kapsamında yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Malkoç, gece gündüz demeden adayların broşürlerini dağıtarak..

Ak partili encümen adayından yoğun mesai
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde AK Parti’nin belediye encümeni adayı olarak gösterilen turizmci Mehmet Sakin Malkoç, seçim kampanyası kapsamında yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarını sürdürüyor.

Malkoç, gece gündüz demeden adayların broşürlerini dağıtarak projelerini tanıtıyor.

Diyarbakır’ın daha etkin ve verimli bir belediyecilik anlayışıyla tanışmasının artık çok yakın olduğunu belirten Malkoç, seçim gününe sadece 9 gün kaldığını ifade etti. Kendisinin ve ekibinin, 31 Mart’tan hemen sonraki günlerde yapılacak projelerin gerçekleşmesi için çalışacağını vurgulayan Malkoç, bu konuda kararlı olduklarını dile getirdi.

Malkoç’un turizm alanında edindiği deneyim ve birikimle, Yenişehir ilçesinin kalkınması ve gelişmesi için çeşitli projeler hazırladığı biliniyor. Malkoç’un söz konusu projelerle ilgili detaylı bilgi vermek için çalışmalarını sürdürdüğü bildiriliyor.

Özellikle Diyarbakır’ın turizm potansiyelini harekete geçirecek ve ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamına katkı sağlayacak projelerin altını çizen Mehmet Sakin Malkoç, seçim sürecinde halkın desteğini ve güvenini kazanmak için çaba sarf ediyor.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.