Türkiye Değişim Partili Mehmet Kaya Sarıgül’ün Diyarbakır ziyaretini değerlendirdi

Bir dizi programa katılmak ve partililerle görüşmek, bayramlaşmak amacıyla Diyarbakır’a gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Yenişehir ilçesinde bulunan il teşkilatında partililer ve vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Bağlar ilçesinde..

Türkiye Değişim Partili Mehmet Kaya Sarıgül’ün Diyarbakır ziyaretini değerlendirdi
Yayınlanma: Güncelleme:

Bir dizi programa katılmak ve partililerle görüşmek, bayramlaşmak amacıyla Diyarbakır’a gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Yenişehir ilçesinde bulunan il teşkilatında partililer ve vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Bağlar ilçesinde bulunan E Tipi Cezaevi önüne geçti. Cezaevi önünde çarpıcı açıklamalarda bulunan Sarıgül’e partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaşta eşlik etti.

Sarıgül’ün ziyareti esnasında kendisini bir an yalnız bırakmayan Türkiye Değişim Partisi Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar ile Yeni Projeler Başkanı Mehmet Kaya “Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün Diyarbakır’a gelişi kentte mutluluk verdi. Bir yıl içerisinde Diyarbakır’a bir çok kez gelen Genel Başkanımızın kentimize ayrı bir önem ve sevgi beslediğinin göstergesidir. Partimizin Genel Başkanı ve geleceğin Başbakanı Mustafa Sarıgül Diyarbakır’dan yine çok çarpıcı mesajlar verdi. Sayın genel başkanımız yaptığı konuşmada, kader mahkumlarına ve ailelerine umut verecek açıklamalarda bulunarak tüm ülkeye hiçbir siyasi parti farkı gözetmeksiniz bütün siyasi partileri ‘Affet Türkiye’ çağrısında bulundu. Bu çok önemli bir çağrıdır. Umarım herkes sayın genel başkanımızın bu çağrısına kulak vererek Kurban Bayramı sonrası kader mahkumlarına ve ailelerine ikinci bir bayram havası yaşatır” dedi.

Sarıgül’ün Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun (KYK) öğrencilere olan alacaklarının tamamının silinmesi gerektiği açıklamasına da vurgu yapan Türkiye Değişim Partisi Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Yeni Projeler Başkanı Mehmet Kaya, “Sayın Genel Başkanımız birde Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun (KYK) öğrencilerin borçları konusunda da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu öğrencilerin borçlarının silinerek yüzlerinin gülmesi gerektiğini söyledi. Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün bu açıklamaları taktire şayandır. Böylesi topluma hizmet eden bir partinin neferi olmaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

HABER: Ramazan SEYKAN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.