DİYARBAKIR’DA BİR MEZRA KORONA VİRÜS NEDENİYLE KARANTİNAYA ALINDI

Diyarbakır’ın Çınar İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı’nın başkanlığında alınan kararla ilçede bulunan Belenli mahallesine bağlı Çaybaşı mezrası korona virüs salgını nedeniyle yapılan mücadele kapsamında tedbir amaçlı olarak..

DİYARBAKIR’DA BİR MEZRA KORONA VİRÜS NEDENİYLE KARANTİNAYA ALINDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın Çınar İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı’nın başkanlığında alınan kararla ilçede bulunan Belenli mahallesine bağlı Çaybaşı mezrası korona virüs salgını nedeniyle yapılan mücadele kapsamında tedbir amaçlı olarak 3 Kasım 2021 tarihi saat 15.00 itibariyle ikinci bir değerlendirmeye kadar karantinaya alındı. Çınar Kaymakamlığından yapılan açıklamada, şöyle denildi:
“Karantina süresince köye giriş ve çıkışların ilçe jandarma komutanlığınca kapatılarak zorunlu hallerde kontrollü bir şekilde sağlanmasına, köy içerisinde vatandaşların kalabalık gruplar halinde bir arada bulunmamalarına ve vatandaşların zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarına bu kararlara uymayanlara ise cezai işlem uygulanmasına karar verilmiştir.”

YORUMLAR (1)

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.