BİZ KENDİMİZİ DÜŞÜNMEZKEN…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yaptığı aşı açıklaması sonrası Sağlık personelleri büyük özverilerle vatandaşları aşılamak için yoğun gayret sarf ediyor. Aşılama kampanyaları çerçevesinde gece, gündüz dinlemeden çaba sarf eden sağlık çalışanlarının..

BİZ KENDİMİZİ DÜŞÜNMEZKEN…
Yayınlanma: Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yaptığı aşı açıklaması sonrası Sağlık personelleri büyük özverilerle vatandaşları aşılamak için yoğun gayret sarf ediyor. Aşılama kampanyaları çerçevesinde gece, gündüz dinlemeden çaba sarf eden sağlık çalışanlarının gayretleri takdire şayan. Dün akşam saat 22.00 sıralarındaBağlar ilçesi Bağcılar mahallesinde bulunan Göletli park’ta bulunan cafelerde bazı sağlık personellerinin ellerindeki aşı çantaları ile hem aşı yaptılar hem de vatandaşları ikna emek için yoğun gayretler sarf ettiler. Onlar görevlerini hakkaniyetle yaparken yapılan çekimlerden de bi haberdiler.

Bu arada Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 59 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, 8 bin 151’de yeni vakanın olduğunu açıklamıştı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.