5 YILLIK ÇOCUK HASRETİ DOKTOR TAVSİYELİ FİTOTERAPİ İLE SONA ERDİ

Diyarbakır’da yaşayan Meryem ve Mehmet Şahin çifti, 5 yıllık çocuk hasretini doktor tavsiyesi ile fitoterapi ilaçlarıyla sona erdirdi. Diyarbakır’da 5 yıl önce evlenen 33 yaşındaki Meryem ve Mehmet Şahin çifti,..

5 YILLIK ÇOCUK HASRETİ DOKTOR TAVSİYELİ FİTOTERAPİ İLE SONA ERDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da yaşayan Meryem ve Mehmet Şahin çifti, 5 yıllık çocuk hasretini doktor tavsiyesi ile fitoterapi ilaçlarıyla sona erdirdi.

Diyarbakır’da 5 yıl önce evlenen 33 yaşındaki Meryem ve Mehmet Şahin çifti, çocuk hasretiyle birçok kliniğe başvurdu. Azoosperm rahatsızlığı nedeniyle çocuk sahibi olamayan çift, arkadaş tavsiyesiyle başvurdukları Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer’in fitoterapi ilaçları ile düzenli tedavi sonucunda müjdeli haberi aldı. İlk tüp bebek denemesinde gebelik müjdesi alan çift şimdilerde çocuk sahibi olmak için kolları sıvadıklarını ve evlerindeki matem havasının bayram havasına dönüştüğünü kaydetti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.