MÜHENDİS GİBİ YUVA YAPAN KUŞLAR EVİN ÇATISINI MESKEN TUTTU

Ä°nkaya Mahallesi’nde doÄŸayla iç içe yaÅŸayan Akdeniz’in evinin çatısı kuÅŸların mekanı haline geldi. Özellikle serçe kuÅŸlarının mesken tuttuÄŸu çatıya gelen kuÅŸlar çatıya çamur ve otlardan ustaca yuva yapıp kalmaya baÅŸladı…

MÜHENDİS GİBİ YUVA YAPAN KUŞLAR EVİN ÇATISINI MESKEN TUTTU
Yayınlanma: Güncelleme:

Ä°nkaya Mahallesi’nde doÄŸayla iç içe yaÅŸayan Akdeniz’in evinin çatısı kuÅŸların mekanı haline geldi. Özellikle serçe kuÅŸlarının mesken tuttuÄŸu çatıya gelen kuÅŸlar çatıya çamur ve otlardan ustaca yuva yapıp kalmaya baÅŸladı. Hayvanların rahatını bozmamak için yanlarına bile yaklaÅŸmayan Akdeniz, uçmaya çalışırken düşen bazı yavru kuÅŸları da eliyle tekrar yuvaya bıraktığını söyledi. Akdeniz, “Kaldığımız yer doÄŸayla iç içe, her sabah kuÅŸ sesleriyle uyanıyoruz. Bu da bize huzur veriyor, evim tek katlı ve çatı altına saydığım kadarıyla 48 tane yuva vardı. Yırtıcı hayvanlardan korumak amacıyla bu yuvalara ailece sahip çıkıyoruz. KuÅŸ yavrularında yumurta da gördük. Åžu anda bazıları büyüdü ve uçmaya baÅŸladı. Ancak bu uçan yavru kuÅŸlardan bazıları henüz uçma kabiliyetlerini tam kavrayamadıkları için yere düşüyorlar. Biz de onları alıp tekrardan yuvalarına koyuyoruz. Yakın komÅŸularımız ve misafirlerimiz bize geldikleri zaman kuÅŸlarla ilgilendiÄŸim için esprili bir ÅŸekilde bana KuÅŸum Aydın diyorlar. KuÅŸlar merhamet duygusu gösteren ve sevgi gören yerlerde yuvasını yaparmış. Ailemizde herkes kuÅŸları çok seviyor. O kadar alışmışız ki birbirimize, bizden hiç kaçmıyorlar, evimin çatısında yuva yapan bu serçe kuÅŸlarla ilgilendiÄŸim zaman bana huzur ve mutluluk veriyor” dedi.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.