VEYSEL VE BERİVAN’IN DİLLERE DESTAN DÜĞÜNÜ

Yoğun ilgi gören düğün merasimi oldukça renkli geçerken merasime katılanların renklilikleri de oldukça dikkat çekti. Düğün törenine Ak parti 25. Dönem milletvekili Doğu Anadolu koordinatörü Mahmut Sami Mallı, Topbaş Ailesini..

VEYSEL VE BERİVAN’IN DİLLERE DESTAN DÜĞÜNÜ
Yayınlanma: Güncelleme:

Yoğun ilgi gören düğün merasimi oldukça renkli geçerken merasime katılanların renklilikleri de oldukça dikkat çekti.

Düğün törenine Ak parti 25. Dönem milletvekili Doğu Anadolu koordinatörü Mahmut Sami Mallı, Topbaş Ailesini temsilen Musa Osman Topbaş, Diyarbakir Vali Yardımcısı Fatih Çıdıroğlu, Gaziantep Vali yardımcısı Nihat karabiber , İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır , Kayapınar Kaymakam ve Belediye Başkanı Ünal Koç , Yenişehir Kaymakam ve Belediye Başkanı Murat Beşikçi, MHP il Başkanı Cihan Kayaalp , Ak Parti İl Başkan yardımcısı Celal Dengiz, Batman İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu. Ak Parti Kayapına İlçe Başkanı Uğur Delidere, Sur İlçe Başkanı Murat Unat, Bağlar İlçe Başkanı Maruf Demir ile birlikte çok sayıda Ak parti ve MHP parti yöneticiler, üyeleri, Belediye başkan yardımcıları , Kurum Amirleri , İl Emniyet Müdür Yardımcıları, STK temsilcileri , kanaat önderleri katıldığı.

İslami geleneklerin ve tasavvufun zirve yaptığı düğün töreninde Sert çiftinin nikah Şahitliğini MHP İl Başkanı Cihan Kayaalp yaptı. Daha sonra takı töreni, ardından misafirlerin katılımı ile son buldu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.