DBB HİPODROM YOLUNU YENİLEDİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşım konforunu artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yol Yapım Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Başkanlığı, Diyarbakır Hipodromu yolunu yeniden düzenleyerek asfalt, kaldırım ve aydınlatma çalışması yürütüyor…

DBB HİPODROM YOLUNU YENİLEDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşım konforunu artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yol Yapım Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Başkanlığı, Diyarbakır Hipodromu yolunu yeniden düzenleyerek asfalt, kaldırım ve aydınlatma çalışması yürütüyor. 700 metre uzunluğundaki hipodrom yolunda eski asfaltı söken ekipler, yolu 8 metreye genişleterek 2 bin 800 metreküp taş dolgu yaptı. Yola 2 bin 275 metreküp temel ve alt temel malzemesi serdi, bin 400 ton sıcak asfalt sererek yolu yeniledi. Sıcak asfalt serme çalışmalarını tamamlayan ekipler, genişliğini 4 metreye çıkardığı kaldırımda 2 bin 800 metrekare döşeme ve ışıklandırma çalışmalarına devam ediyor. Dekoratif aydınlatma direkleri ile ışıklandırılacak yol 3 gün içinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.