SOLİNGEN’DEN BAĞLAR’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

Avrupa’daki Türklerin çatı kuruluşu olan Avrupa Türk Demokratları Birliği (UID) Almanya Solingen Şubesi yönetimi ve beraberindeki heyet, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret ederek ilçeye yaptığı hizmetler ve HDP Diyarbakır..

SOLİNGEN’DEN BAĞLAR’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
Yayınlanma: Güncelleme:

Avrupa’daki Türklerin çatı kuruluşu olan Avrupa Türk Demokratları Birliği (UID) Almanya Solingen Şubesi yönetimi ve beraberindeki heyet, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret ederek ilçeye yaptığı hizmetler ve HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbetinde bulunan ailelere verdiği destek nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti. Birlik yönetimi ile Bağlar Belediyesi arasında “Ren’den Dicle’ye Kardeşlik Köprüsü” şiarıyla önemli projeler hayata geçirilmesi kararlaştırıldı.
Bağlar’ı 3 yılda Türkiye’de ve Avrupa’da hizmetlerle konuşulan bir bölge haline getirmenin gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Beyoğlu, ”Ülkemize aşkla hizmet eden Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, sizlerin duası ve motivasyonuyla hep beraber nice güzel hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.
Bağlar Belediyesi’nin son dönemlerdeki hizmetlerini ve Bağlar’daki değişimi ilgiyle takip ettiklerini belirten UID Almanya Solingen Şubesi Cemal Ayıboğan, son iki yılda Bağlar’da bazı sosyal ve ekonomik destek amaçlı çalışmaları hayata geçirdiklerini söyledi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.