YOLLAR KARDAN KAPANMAKTAN ENGELLENDÄ°

BüyükÅŸehir Belediyesi, mevsimin ilk karın yaÄŸmasının ardından vatandaşın herhangi bir maÄŸduriyet yaÅŸamaması için ilçelerde karla mücadele çalışmaları yürütüyor. Kulp, Lice, Hani ve Silvan’da etkili olan kar yağışının ardından harekete geçen..

YOLLAR KARDAN KAPANMAKTAN ENGELLENDÄ°
Yayınlanma: Güncelleme:

BüyükÅŸehir Belediyesi, mevsimin ilk karın yaÄŸmasının ardından vatandaşın herhangi bir maÄŸduriyet yaÅŸamaması için ilçelerde karla mücadele çalışmaları yürütüyor. Kulp, Lice, Hani ve Silvan’da etkili olan kar yağışının ardından harekete geçen Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire BaÅŸkanlığı, 244 kilometre yol ağında yaptığı çalışmada kapanan yolları yeniden ulaşıma açtı. 9 iÅŸ makinası, 21 personelle gerçekleÅŸen kar temizleme çalışması sonunda 14 mahallenin yolu ulaşıma açıldı.

Vatandaşların başta sağlık hizmetleri olmak üzere mağduriyet yaşamaması için yapılan karla mücadele çalışmaları özellikle kentin yüksek kesimlerinde aralıksız şekilde devam ediyor.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.