SİLVAN’DA ENGELLİLER İÇİN AKÜ SARJ İSTASYONU KURULDU

24 saat hizmet verebilecek bir şekilde tasarlanan istasyonda -10 ve +55 dereceye kadar hava koşullarında çalışacak olan makinenin, akü dolduğunda otomatik olarak şarjı da kesebilme özelliği bulunuyor.Sürekli akülü araç kullanan..

SİLVAN’DA ENGELLİLER İÇİN AKÜ SARJ İSTASYONU KURULDU
Yayınlanma: Güncelleme:

24 saat hizmet verebilecek bir şekilde tasarlanan istasyonda -10 ve +55 dereceye kadar hava koşullarında çalışacak olan makinenin, akü dolduğunda otomatik olarak şarjı da kesebilme özelliği bulunuyor.
Sürekli akülü araç kullanan engelliler için en büyük sıkıntının aracın aküsünün bitmesi dolduğunu belirten engelli Muhammet Gezer, “Daha önce dışarıda işlerimiz olduğunda aniden akümüz bitmek üzereyken mecburen eve dönmek zorunda kalıyorduk. Akü şarj istasyonu sayesinde bu sorunun ortadan kaldırıldı. Kendilerine destek olan Diyarbakır Valiliğine, Silvan Belediyesi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.