BAĞLAR’DA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİNDE GECE MESAİSİ

İlçenin işlek noktalarından Girne ve Lefkoşa Caddeleri çevre dostu temizlik araçları eşliğinde baştan sona kadar yıkanırken, ekipler bir yandan çöp ve atıkları topladı, diğer yandan da çevreyi temiz tutmaları için..

BAĞLAR’DA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİNDE GECE MESAİSİ
Yayınlanma: Güncelleme:

İlçenin işlek noktalarından Girne ve Lefkoşa Caddeleri çevre dostu temizlik araçları eşliğinde baştan sona kadar yıkanırken, ekipler bir yandan çöp ve atıkları topladı, diğer yandan da çevreyi temiz tutmaları için vatandaşlara uyarılarda bulundu.

AK PARTİLİ BAĞLAR İLÇE BELEDİYESİ, MESAİ VE ZAMAN AYRIMI YAPMAKSIZIN SÜRDÜRDÜĞÜ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİNDE CADDE VE SOKAKLARIN SAKİNLEŞTİĞİ GECE SAATLERİNDE DE ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTIRDI.

“Temiz çevre bilinci oluşturmak için çalışıyoruz”
‘Temiz Bağlar, hijyenik çevre’ düşüncesiyle hareket ederek çevre temizliğine büyük önem verdiklerini belirten Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bu yüzden gece ve gündüz ayrımı yapmadan günün her saatinde temizlik yaptıklarını söyledi. Beyoğlu, ”Merkez ve kırsal olmak üzere toplam 140 yerleşim yerimiz var. Merkezde cadde ve sokak sayımız fazla. Parklarımız var. Buraların hepsinde titiz ve planlı çalışma yaparak çevreyi vatandaşlarımız için sağlıklı hale getirmeye çalışıyoruz. Gündüz semt pazarları kurulan ve alışveriş yapılan yerleri gece temizliyoruz. Amacımız kalıcı bir temizlik bilincini oluşturmaktır. Vatandaşlarımız bu noktada daha hassas ve duyarlı olursa bu işi daha rahat başarmış oluruz” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.