BAHAR’IN HABERCİLERİ AÇTI

Çetin geçen kış aylarının ardından baharın müjdecisi olan bademler çiçekler açtı. Zamansız açan çiçekler vatandaşları hayrete düşürdü. Ocak ayında yaşanan soğukların ardından Mart ayında havaların ısınmaya başlaması ile bademler çiçek..

BAHAR’IN HABERCİLERİ AÇTI
Yayınlanma: Güncelleme:

Çetin geçen kış aylarının ardından baharın müjdecisi olan bademler çiçekler açtı. Zamansız açan çiçekler vatandaşları hayrete düşürdü.

Ocak ayında yaşanan soğukların ardından Mart ayında havaların ısınmaya başlaması ile bademler çiçek açmaya başladı. Gündüzler 1, geceleri sıfırın altında 4’e kadar düşen hava sıcaklığına aldırmayan badem ağaçlarının çiçek açmasını gören vatandaşlar şaşırdı. Vatandaşlar, badem ağaçlarının aldanmaması için soğuk havaların bitmesini dileyerek, “İnşallah, bu çiçekler soğuklardan çarpılmaz da çağla ve badem yiyebiliriz. Önümüzdeki günlerde İnşallah, don ve kırağı olmazsa bu bademler aldanmaz ve ürün vermeye başlar” dediler.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.