DBB YENİ ASFALT PLENTİ İLE 826 BİN LİRA TASARRUF ETTİ

Vali Münir Karaloğlu’nun göreve başladıktan sonra belediye bütçesinin etkin ve tasarruflu kullanılması anlayışıyla yürüttüğü çalışmalar meyvesini vermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Vali Karaloğlu’nun talimatıyla saatlik 160 ton sıcak asfaltın üretme..

DBB YENİ ASFALT PLENTİ İLE 826 BİN LİRA TASARRUF ETTİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Vali Münir Karaloğlu’nun göreve başladıktan sonra belediye bütçesinin etkin ve tasarruflu kullanılması anlayışıyla yürüttüğü çalışmalar meyvesini vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, Vali Karaloğlu’nun talimatıyla saatlik 160 ton sıcak asfaltın üretme kapasitesine sahip tesise, doğalgaz ile çalışan saatte 240 ton sıcak asfalt üretebilecek çevreci asfalt plentini aldı.

Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kalorifer yakıtı ile çalışan plentin doğalgaz dönüşümünü de tamamlayarak yeni doğalgazlı plenti 23 Haziran’da devreye aldı.

70 günde 36 bin 142 bin ton asfalt üretildi

Doğalgaz ile çalışan çevre dostu plentlerin devreye girmesiyle üretim kapasitesi 3 kat artan tesiste 70 günde 36 bin 142  ton asfalt üretildi.

Büyükşehir Belediyesi, ulaşım konforunu arttırmak için kentin farklı noktalarında yürüttüğü çalışmalarında kullandığı asfalt ile 70 günde 826 bin 250 lira tasarruf sağladı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.