DAVETİYE FİRMALARININ YERİNİ DİJİTAL MEDYA ALDI

Diyarbakır’da matbaacılık yapan Hamit Güner birçok alışkanlığı değiştiren pandemi sürecinin, matbaacılık sektöründe de değişiklikler meydana getirdiğini ifade etti. Güner, ”7 yaşından beri bu işin içerisindeyim. Pandemi sürecinde düğünler yasaklandı, düğün..

DAVETİYE FİRMALARININ YERİNİ DİJİTAL MEDYA ALDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da matbaacılık yapan Hamit Güner birçok alışkanlığı değiştiren pandemi sürecinin, matbaacılık sektöründe de değişiklikler meydana getirdiğini ifade etti. Güner, ”7 yaşından beri bu işin içerisindeyim. Pandemi sürecinde düğünler yasaklandı, düğün salonları kapatıldı, bu sebepten dolayı davetiye basımları da sekteye uğradı. Düğün yasaklarının kalmasından sonra hem düğünlerde hem de davetiye satışlarında bir patlama oldu, ama şu anda bir durgunluk söz konusu” dedi.

DİJİTAL MEDYA MATBAA SEKTÖRÜNÜN DE ÖNÜNE GEÇTİ.

Basılı davetiyeler yerini dijital platformlara bıraktı
Diyarbakır’da pandemiden dolayı davetiye satışlarının duraksadığını dile getiren Güner, ”Eskiden davetiye basmaya gelen insanlar en az 500 davetiye bastırırken, pandemi sürecinden sonra evlenen çiftler davetiye sayısını 100’e indirdi. Bunun sebebi pandemiyle beraber hayatımızın bir parçası haline gelen dijital platformlar. İnsanlar davetiye fotoğrafını sosyal medyada paylaşıyor ve ekstradan 500 davetiye alma ihtiyacı duymuyor” şeklinde konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.