“Ramazan’da Türkiye’nin en uygun fiyatlı ekmeÄŸini hemÅŸerilerimize 1 TL’den ulaÅŸtırıyoruz”

Tarsus Belediye BaÅŸkanı Haluk BozdoÄŸan, Ramazan boyunca ekmeÄŸi 1 TL’den satışa sunduklarını belirterek, “Ramazan’ın ruhunu, kardeÅŸliÄŸi, barışı, mutluluÄŸu ve huzuru Tarsus’ta yaÅŸatmaya devam ediyoruz, Ramazan’da Türkiye’nin en uygun fiyatlı ekmeÄŸini..

“Ramazan’da Türkiye’nin en uygun fiyatlı ekmeÄŸini hemÅŸerilerimize 1 TL’den ulaÅŸtırıyoruz”
Yayınlanma: Güncelleme:

Tarsus Belediye BaÅŸkanı Haluk BozdoÄŸan, Ramazan boyunca ekmeÄŸi 1 TL’den satışa sunduklarını belirterek, “Ramazan’ın ruhunu, kardeÅŸliÄŸi, barışı, mutluluÄŸu ve huzuru Tarsus’ta yaÅŸatmaya devam ediyoruz, Ramazan’da Türkiye’nin en uygun fiyatlı ekmeÄŸini hemÅŸerilerimize 1 TL’den ulaÅŸtırıyoruz” dedi.

 

Ramazan boyunca her akşam farklı mahallelerde toplamda 2 bin kişilik iftar sofrası kuracak olan ve sıcak yemek dağıtan Tarsus Belediyesi, aynı zamanda sahurda da ikramlık helva dağıtımı gerçekleştiriyor. Ramazan boyunca ekmeği 1 TL’den satışa sunacak olan ve orucunu birlikte açmak isteyen mahallelileri bir araya getiren Tarsus Belediyesi, binlerce Tarsuslunun katıldığı iftar programları ile de ilçede dayanışma ve birlik ruhunu güçlendiriyor.

 

“Ramazan Ayı’nın bereketini dayanışmayla paylaşıyoruz”

 

HemÅŸerileri ile iftar sofralarında bir araya gelerek ilçede birlik, beraberlik ve paylaÅŸma ruhunun artırıldığı ifade eden Tarsus Belediye BaÅŸkanı Haluk BozdoÄŸan, “Ä°ftar sofraları kuruyoruz, farklı mahallelerde sıcak yemek dağıtıyoruz. Sahurda helva ikramımızı da gerçekleÅŸtiriyoruz. Ramazan Ayı’nın bereketini dayanışmayla paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Bozdoğan: "Ramazan’da Türkiye’nin en uygun fiyatlı ekmeğini hemşerilerimize 1 TL’den ulaştırıyoruz"

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.