LEZZETİN ADRESİNDE TALEP PATLAMASI

Adı sürekli kalite ile anılan, soğuk baklava ismi verilen lezzet bombasıyla da arananlar listesindeki yerini alan hacı baba pastaneleri dur durak bilmeden ivme kazanmaya devam ediyor. Hijyen noktasında örnek sistemleri,..

LEZZETİN ADRESİNDE TALEP PATLAMASI
Yayınlanma: Güncelleme:

Adı sürekli kalite ile anılan, soğuk baklava ismi verilen lezzet bombasıyla da arananlar listesindeki yerini alan hacı baba pastaneleri dur durak bilmeden ivme kazanmaya devam ediyor. Hijyen noktasında örnek sistemleri, Lezzeti ve her bütçeye hitap etmesiyle nam salah Hacıbaba Pastaneleri tatlarından kimse mahrum kalmasın diye tüm ülke genelinde 3 vardiya sistemi ile çalışıyor.

Yaklaşan kurban bayramı münasebetiyle de normalden oldukça yoğun bir talep patlaması yaşadıklarının altını çizen Hacıbaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı: Kalite asla şansa bırakılmaz. Hijyen koşullarını sonuna kadar zorlayarak dünya standartlarında ürettiğimiz tatlılarımız her bütçeye uygun olarak pastanelerimizde yer almaya devam ederken aşırı bir talep ile karşı karşıyayız. Gerek ürün kalitemiz gerekse de memnuniyet odaklı çalışmalarımız lezzetle birleşince ortaya böylesi güzel teveccüh dolu bir manzara çıkıyor. Bizlerde sektörel anlamda çalışma performansımızı, kalitemizi Arge temelli olarak sürekli güncelleyerek halkımıza hak ettiği tatlı mutlulukları yaşatmaya devam edeceği. Bu vesileyle herkesin mübarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.” Dedi.

Diyarbakır, Mardin ve İstanbul’da 23 şubesi ile tatlı imalatlarına devam eden Hacıbaba Pastaneleri Genel Müdürü Şahin Kıran, bayram yoğunluğunun arttığını söyledi. Kıran, “Malum bayram hazırlıklarımız tüm hızıyla sürmekte, bölgenin Diyarbakır’ın ve Türkiye’nin ihtiyaçlarını karşılamak için personelimiz 3 vardiyalı çalışmaktadır. Şu anda hazırız bütün ihtiyaçları karşılayabilecek durumdayız. Talep çok yoğun malum bizim kendi üretimimiz olan soğuk baklava, burma kadayıfına çok yoğun bir talep gelmekte bu konuda da karşılamada bir sıkıntı yaşamıyoruz. Bunun bize artı yansımaları oldu çünkü insanlar eve kapanmışlardı, dışarı çıkamıyorlardı şubelerimize oturmaları arttı, yoğun tatlı talepleri arttı bizim açımızdan olumlu gelişmeler oldu. Bütün ürünlerimiz spesiyaldir bizim için, her ürünümüz kendi içinde kalitesini ispatlamış ürünlerdir bu yönde tavsiye edebileceğim soğuk baklavamız öne çıkıyor burada son zamanlarda ürettiğimiz soğuk kadayıfımızı misafirlerimize tavsiye ederim. Bayramın tüm insanlığa mutluluk, huzur getirmesini isterim ve tatlılarımızla onların evine misafir olmak isteriz” dedi.

DİYARBAKIR’DA KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ TATLI SİPARİŞLERİ ARTTI,HACIBABA PASTANELERİ 3 VARDİYALI SİSTEME GEÇTİ.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.