BAĞLAR’DAN ÇALIŞANLARA REKOR PROMOSYON

Başkan Beyoğlu, kendisinden önce düşük olan personel maaşlarına tarihi zam yaparak iyileştirdi, şimdi de belediye tarihinde bir ilke imza atarak Türkiye’nin en yüksek rakamlı banka promosyonu anlaşmalarından biriyle bayram öncesinde..

BAĞLAR’DAN ÇALIŞANLARA REKOR PROMOSYON
Yayınlanma: Güncelleme:

Başkan Beyoğlu, kendisinden önce düşük olan personel maaşlarına tarihi zam yaparak iyileştirdi, şimdi de belediye tarihinde bir ilke imza atarak Türkiye’nin en yüksek rakamlı banka promosyonu anlaşmalarından biriyle bayram öncesinde yüzlerce çalışanın yüzünü güldürdü. AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediye emekçilerini sevindirmeye devam ediyor. Açık artırımlı ve şeffaf ihale usulü ile yapılan anlaşma sonucu en yüksek rakamı veren bir banka ile promosyon anlaşması yapılmasını sağlayan Başkan Beyoğlu’nun girişimleriyle Kurban Bayramı öncesinde banka tarafından çalışanlara 3 bin 200 TL promosyon ödemesi yapıldı. Aileleriyle beraber bayrama mutlu girmeye hazırlanan belediye çalışanları, işçi ve emekçi dostu olarak değerlendirdikleri Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.

ÇALIŞANLARIN MAAŞLARINA YÜZDE 60’A VARAN ZAM VE İYİLEŞTİRME YAPMASIYLA TAKDİR TOPLAYAN AK PARTİLİ BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU, BELEDİYE TARİHİNDE BİR İLKE İMZA ATARAK TÜRKİYE’NİN EN YÜKSEK RAKAMLI PROMOSYON ANLAŞMALARINDAN BİRİNE İMZA ATARAK KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE YÜZLERCE ÇALIŞANA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI. BİR BANKA İLE YAPILAN PROMOSYON ANLAŞMASIYLA ÇALIŞANLARA 3 BİN 200 TL ÖDEME YAPILDI.

“Emek ve alın teri bizim için kutsaldır”
Emekçinin alın terini kutsal gören bir inanç ve anlayıştan geldiklerini belirten Başkan Beyoğlu, millete hizmet yolunda kader birliği yaptıklarını, çalışanların mutlu olması için çaba harcadıklarını söyledi. Başkan Beyoğlu, “Fedakarca çalışarak milletimize hizmet eden kardeşlerimizin mutlu ve huzurlu olması için gayret ediyoruz. Maaşlara yaptığımız tarihi iyileştirmenin ardında yine belediyemizin tarihinde ilk olmak üzere çalışanlara 3 bin 200 TL banka promosyonu ödenmesini sağladık. Bu yüksek rakamla Türkiye’de de ilklerin arasına girdik. Emeği ve alın terini önemsiyoruz. Çifte bayram sevinci yaşayan çalışan kardeşlerimizi mutlu etmeye yönelik gayretlerimiz devam edecek” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.