OSB’de deprem ve yangın eÄŸitimi tatbikatı

Organize Sanayi Bölgesi 3. etapta gözlük çerçevesi üreten bir firmada AFAD ve Ä°tfaiye Daire BaÅŸkanlığı’na baÄŸlı ekipler, fabrikada çalışan işçi ve yöneticilere eÄŸitim verdi. AFAD uzmanları, doÄŸal afetler hakkında detaylı..

OSB’de deprem ve yangın eÄŸitimi tatbikatı
Yayınlanma: Güncelleme:

Organize Sanayi Bölgesi 3. etapta gözlük çerçevesi üreten bir firmada AFAD ve Ä°tfaiye Daire BaÅŸkanlığı’na baÄŸlı ekipler, fabrikada çalışan işçi ve yöneticilere eÄŸitim verdi. AFAD uzmanları, doÄŸal afetler hakkında detaylı bilgiler vererek, özellikle deprem öncesinde ve sırasında alınacak önlemler ile deprem sonrası yapılacak iÅŸlerle ilgili uygulamalı olarak eÄŸitim verdi. Daha sonra Ä°tfaiye EÄŸitim Amiri Veysel Murat Tapan, yangın çıkış sebepleri, yangın çeÅŸitleri ve yangına müdahale ile yangın sonrası yapılması gerekenleri detaylarıyla ve uygulamalı olarak anlattı. Verilen eÄŸitim sonrası, fabrika üretim alanında, suni duman verilerek yangın tatbikatı yapıldı. Sözde yangın sırasında çalışanların, neler yapması ve hangi güzergahları kullanmaları gerektiÄŸi gösterildi. EÄŸitim ve tatbikat sonrası, AFAD ve itfaiye ekipleri ile fabrika çalışanları ve yöneticileri, toplu olarak hatıra fotoÄŸrafı çekti.
Eğitim ve tatbikatı, AFAD İl Müdürü İlami Çakmak, İtfaiye Daire Başkanlığı Arama-Kurtarma Şube Müdürü Nedim Erig ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü teknik ekip ve uzmanları izledi.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.