YENİŞEHİR BELEDİYESİ PROJELERİNİ SERGİLEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile TBB ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in dün açılışını gerçekleştirdiği kongreye Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Belediye..

YENİŞEHİR BELEDİYESİ PROJELERİNİ SERGİLEDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile TBB ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in dün açılışını gerçekleştirdiği kongreye Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Belediye Başkanı Murat Beşikci ile Yenişehir Belediyesi Proje Koordinasyon ekibi katıldı.

Yenişehir Belediyesi tarafından ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde açılan stadanta Yenişehir Belediyesinin yapmış olduğu İlkbahar Millet Kıraathaneleri,Teknoloji ve İnovasyon Merkezi,Akıllı Bisiklet Durağı,Yeşil Kuşak,Mahallede Spor ve Sanat,Bilgi Evleri Projeleri katılımcılara tanıtıldı.
Göreve geldikleri ilk günden itibaren gençlere yönelik yapılabilecekler noktasında araştırmalar yaptıklarını ve yoğun mesailer harcadıklarını belirten Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, ilçemizde tamamlamış olduğumuz bir birinden farklı merkezlerimizde gençlerimize yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerden tutun bir çok alanda açmış olduğumuz kurslar ve etkinlikler düzenliyoruz.’’dedi.

GENÇLERİMİZE ÖNEM VERMEKTEYİZ
Başkan Beşikci,Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu ülkenin gençlerine hizmet etmekten büyük bir bahtiyarlık duymaktayız. Diyarbakır Yenişehir Belediyesi olarak daha huzurlu ve daha modern bir ilçe olma yolunda gençlerimizin fikirlerine her zaman için önem vermekteyiz.’’şeklinde konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.