VALÄ° KARALOÄžLU, YKS’DE Ä°LK BÄ°NE GÄ°REN ÖĞRENCÄ°LERÄ° AÄžIRLADI

Valilik Hevsel Toplantı Salonunda düzenlenen ve Diyarbakır’daki STK temsilcilerinin hazır bulunduÄŸu toplantıda konuÅŸan Diyarbakır Valisi Münir KaraloÄŸlu, “Öncelikle çocuklarımızı tebrik ediyorum gözlerinden öpüyorum. BaÅŸarınızın, emeÄŸinizin karşılığını aldınız. Zor bir süreç,..

VALÄ° KARALOÄžLU, YKS’DE Ä°LK BÄ°NE GÄ°REN ÖĞRENCÄ°LERÄ° AÄžIRLADI
Yayınlanma: Güncelleme:

Valilik Hevsel Toplantı Salonunda düzenlenen ve Diyarbakır’daki STK temsilcilerinin hazır bulunduÄŸu toplantıda konuÅŸan Diyarbakır Valisi Münir KaraloÄŸlu, “Öncelikle çocuklarımızı tebrik ediyorum gözlerinden öpüyorum. BaÅŸarınızın, emeÄŸinizin karşılığını aldınız. Zor bir süreç, bu yıl bende bu süreci veli olarak yakından yaÅŸadım. Ä°kiz kızım bu yıl sınava girdiler ve sonuçları belli oldu. Tabi öğrenciler deÄŸil, bu stresi velilerde beraber yaşıyor. Onun için en az sizin kadar anne ile babalarınızı da tebrik ediyorum. Sur ilçemizde çocuklarımıza destek vermek için akademi liselerimiz var, bu yıl ayrıca yeni bir alan ekledik. Akademi Ãœniversite diye, üniversite öğrencilerimizin Sur içerisinde boÅŸ zamanları gelip orada kültürel, sanatsal faaliyetler yapabilecekleri içerisinde farklı atölyelerin olduÄŸu, Sur ilçesinde çok güzel bir mekanımız oldu. Ä°nÅŸallah beraber siz öğrencileri yüz yüze eÄŸitim baÅŸladığında ağırlarım. Amacımız, Diyarbakır’daki gençlerimizi hem kendileri için hem aileleri için hem ülkesi, milleti için daha faydalı bireyler haline getirmek” diye konuÅŸtu.

Yapılan konuşmanın ardından başarılı olan öğrencilere yarım altın ve çeşitli hediyeler verildi.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.