Uyuşturucuyla mücadele Derneği’ne saldırının nedeni uyuşturucu mu?

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde uyuşturucu ile mücadele derneğinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Dernekte çıkan silahlı kavganın sebebinin temelinde ne yatıyor? Kamuoyu uyuşturucu ile mücadeleden dolayı..

Uyuşturucuyla mücadele Derneği’ne saldırının nedeni uyuşturucu mu?
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde uyuşturucu ile mücadele derneğinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Dernekte çıkan silahlı kavganın sebebinin temelinde ne yatıyor? Kamuoyu uyuşturucu ile mücadeleden dolayı mı yıksa farklı bir amaç mı var soruları ise düşündürücü.

 

Alınan bilgilere göre, Peyas Mahallesi Peyas Caddesi’nde Toplumsal Madde ve Madde Bağımlıları Mücadele Derneği (TMMBMED) Diyarbakır İl Başkanlığına gelen 5 kişi, içeridekilerle tartıştı. Taraflar arasında çıkan silahlı kavgada A.G.F. (21) ve ismi öğrenilmeyen 1 kişi yaralandı.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından kentteki hastanelere sevk edildi. Polis, ifadeleri alınmak üzere 2 kişiyi emniyete götürürken, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.