Yanlış teşhis Çoksüer’den döndü. O aile umutlu

Diyarbakır’da gittiği hastanede erken menopoz teşhisi konulan ve tedaviyle bir sonuç alamayan kadının PRP tedavisiyle ilk çocuğu oldu. Genç kadın, şimdi ikinci çocuğu için tekrar tedaviye başladı.   Diyarbakır’da 28..

Yanlış teşhis Çoksüer’den döndü. O aile umutlu
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da gittiği hastanede erken menopoz teşhisi konulan ve tedaviyle bir sonuç alamayan kadının PRP tedavisiyle ilk çocuğu oldu. Genç kadın, şimdi ikinci çocuğu için tekrar tedaviye başladı.

 

Diyarbakır’da 28 yaşında erken menopoz teşhisi konulan Leyla Dağlı, çocuk sahibi olmak istedi. Başvurduğu birçok hastanede olumsuz sonuç alan Dağlı, tavsiye üzerine Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer’e başvurdu. Bebek sahibi olan Dağlı, 2,5 yıl sonra ikinci kez anne olmak için tekrar Prof. Dr. Çoksüer’e başvurdu.

 

İkinci çocuğu için tekrar PRP tedavisi görmek istediğini belirten Dağlı, “7 yıllık evliyim. Evlilik sürecimde erken menopozdan dolayı çocuğum olmuyordu. Tavsiye üzerine Hakan Çoksüer hocamızın yanına geldim. Tedaviden sonra normal çocuğum oldu. Çocuğum şimdi 2,5 yaşında, ikinci çocuğumun olması için tekrar hocamızın yanına geldim. İnşallah olur” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.