11 yıllık evli çift, PRP ve akupunktur tedavisiyle çocuk sahibi olmanın sevincini yaşıyor

Şanlıurfa’dan Diyarbakır’a gelen 11 yıllık evli çift, PRP ve akupunktur tedavisi aldıktan sonra gebelik kesesini görmenin sevincini yaşıyor.   Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde ikamet eden Hamdiye-Mehmet Vural çifti, 11 yıllık evlilik..

11 yıllık evli çift, PRP ve akupunktur tedavisiyle çocuk sahibi olmanın sevincini yaşıyor
Yayınlanma: Güncelleme:

Şanlıurfa’dan Diyarbakır’a gelen 11 yıllık evli çift, PRP ve akupunktur tedavisi aldıktan sonra gebelik kesesini görmenin sevincini yaşıyor.

 

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde ikamet eden Hamdiye-Mehmet Vural çifti, 11 yıllık evlilik döneminde çocuk sahibi olamayınca tedavi almaya karar verdi. Birçok yöntemle tedavi alamayan Hamdiye Vural, tavsiye üzerine Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer’e başvurdu.

 

Hastada yumurta tembelliği teşhisini koyan Prof. Dr. Çoküser, PRP ve akupunktur tedavilerini uyguladı. Tedavilerden sonra çift, gebelik müjdesini aldı. Kontrollere giden Vural çifti, gebelik kesesini gördü.

 

Vural çifti, Çoksüer ve ekibine teşekkür ettiklerini belirtti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.