Diyarbakır Talaytepe Anadolu Lisesi, Liseler Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon oldu

DİYARBAKIR’da 30 lisenin katılımıyla il genelinde düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası’nda Talaytepe Anadolu Lisesi, final müsabakasında rakibi Diyarbakır Spor Lisesi’nin 5-4 yenerek şampiyon oldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce, 20 Kasım..

Diyarbakır Talaytepe Anadolu Lisesi, Liseler Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon oldu
Yayınlanma: Güncelleme:

DİYARBAKIR’da 30 lisenin katılımıyla il genelinde düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası’nda Talaytepe Anadolu Lisesi, final müsabakasında rakibi Diyarbakır Spor Lisesi’nin 5-4 yenerek şampiyon oldu.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce, 20 Kasım 2023 – 9 Ocak 2024 tarihleri arasında 30 liseden öğrencilerin katılımıyla düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası’nda Talaytepe Anadolu Lisesi, Seyrantepe Spor Tesisi’nde düzenlenen final müsabakasında rakibi Diyarbakır Spor Lisesi’ni 5-4 yenerek şampiyon oldu. Talaytepe Anadolu Lisesi ile müsabakada 2’nci olan Diyarbakır Spor Lisesi takımları, kenti il dışında düzenlenecek grup maçlarında temsil edecek.
Talaytepe Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Yavuz, il dışında yapılacak müsabakalarda da başarılı olmayı hedeflediklerini belirterek, “Diyarbakır’da il geneli yapılan Liseler Arası Futbol Turnuvası’nda, finalde Diyarbakır Spor Lisesi’ni yenerek şampiyon olduk. Bizim için gol yemeden finale gelmek ve şampiyon olmak gurur verici bir şey. Sporcularımızı şampiyonluktan ötürü tebrik ederim. Bundan sonraki süreçte şampiyon olduğumuz için kentimizi il dışında düzenlenecek şampiyonada temsil edeceğiz. Orada da inşallah başarılı olup kupayı Diyarbakır’a getireceğiz” dedi.(DHA)

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.