KAÇAN SÜRÜCÜYÜ KIRIK FAR VE TAMPON PARÇALARI ELE VERDİ

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde yolda yürüyen H.A. isimli vatandaşa çarparak ölümüne sebep olan ve ardından olay yerinden kaçan kamyon sürücüsü, jandarma ekipleri tarafından Çüngüş ilçesinde yakalandı. Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, “Diyarbakır..

KAÇAN SÜRÜCÜYÜ KIRIK FAR VE TAMPON PARÇALARI ELE VERDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde yolda yürüyen H.A. isimli vatandaşa çarparak ölümüne sebep olan ve ardından olay yerinden kaçan kamyon sürücüsü, jandarma ekipleri tarafından Çüngüş ilçesinde yakalandı. Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, “Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Ergani İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanı Şölen Mahallesinde, H.A. isimli şahsa yaya olarak yürüdüğü esnada plakası tespit edilemeyen bir araç arkadan çarparak olay yerinden kaçmıştır. Kaza sonrasında, yaralı şahıs Ergani Devlet Hastanesine sevk edilmiş ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Olayla ilgili yapılan çalışmalar neticesinde; olay yerinde kırık far ve tampon parçaları bulunmuş, PTS kayıtları üzerinden yapılan araştırmada, kazaya karışan aracın plakası tespit edilmiştir. Şüpheli araç sürücüsü N.K., Çüngüş ilçesi Yeniköy Mahallesinde yakalanarak suçunu itiraf etmiştir. Olay yerinde bulunan kırık far ve tampon parçaları ile araç üzerindeki kırık far ve tampon parçaları eşleşmiştir. Şüpheli N.K. gözaltına alınarak hakkında adli işlemlere başlanılmıştır” denildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.