SİS, KAZAYI BERABERİNDE GETİRDİ

Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin yaklaşık 10 metreye kadar düştüğü yolda, Nizamettin B.’nin kullandığı 33 VH 707 plakalı muz yüklü tır, önünde seyreden İbrahim A.’nın kullandığı 63 L 2655 plakalı..

SİS, KAZAYI BERABERİNDE GETİRDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin yaklaşık 10 metreye kadar düştüğü yolda, Nizamettin B.’nin kullandığı 33 VH 707 plakalı muz yüklü tır, önünde seyreden İbrahim A.’nın kullandığı 63 L 2655 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmasının etkisiyle devrilen 33 VH 707 plakalı tırın sürücüsü Nizamettin B., araç içerisinde sıkıştı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından çıkartılan sürücü, ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Bölgeye giden polis ve jandarma ekipleri, yoldaki araçlar ve yoğun sis nedeniyle yeni bir kazanın yaşanmaması için önlem aldı.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.